lördag 9 maj 2009

Jade kan rädda England i år


England har de senaste åren haft väldigt dåliga placeringar i Eurovision Song Contest men i år är det sångerskan Jade som skall försvara Englands färger med låten "It´s my time". Låten som hon tävlar med är en fantastisk ballad och hon sjunger otroligt vackert och England tillhör förhandsfavoriterna, bilden är tagen från dagens repetitioner i Olympiski Indoor Arena i Moskva.

Foto: Indrek Galetin EBU

2 kommentarer:

  1. Nä fy! Fruktansvärd låt! Förlåt mig... men hon andas knappt, bara ord ord ord... Jättetråkig. Islands ballad är i så fall hästlängder bättre...

    SvaraRadera
  2. En otroligt snygg sångerska med en vacker sångröst och en vacker låt skriven av Andrew Lloyd Webber och ändå blir det platt fall. Jag vet inte om ALW skrivit låtar till muikaler så länge att han glömt hur man skriver låtar till andra sammahang för det här är en muikallåt, tyvärr är ESC inte en tävling i musikallåtar. Den är också exmpel på hur man stirrar sig blind på detaljerna och glömmer helheten, alla detaljer käns perfekta men ändå känns de så fel, helheten blir bara överpresentiös.

    SvaraRadera