fredag 20 februari 2009

Schlagerlexion med Bert Karlsson!


Molly Sandén upptäcktes av Bert Karlsson vilket han själv gärna vill påpeka, igår kom de tillsammans på invigningsfesten. Bert som tror mycket på bidraget och säger till mig att vinner hon på lördag så vinner hon allt! Sedan fortsätter jag schlager diskussionen genom att förorda visa artister som han själv plockat fram i tv serien Fame Factory, då tittar han bara på mig och säger: Stefan lär dig en sak, artister må vara bra och sjunga men om det inte är vackra så går det inte, tyvärr du kan inte hålla på och tjata om bra röster det är sak samma om det är fula, säger Skivbolagsdirektören med en skarp ton i rösten.
Vidare berättar han att många av årets tävlande bidrag redanb skickats in till Melodifestivalen tidigare år men inte kommit med. H.E.A.T. s låt förra veckan är ett exempel på en låt som faktiskt enligt Bert varit inskickad hela fem gånger utan att komma med, i år är gruppen bättre än låt, säger han.
När vi kommer in på helgens startfält så sågar han Velvet genom att säga hon är en körsångerska och inget annat och då går det inte, tyvärr!

Bilden: Bert Karlsson tillsammans med Körsångerskan Britta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar